Verkoopbemiddeling

Wilt u uw auto verkopen zonder een andere auto terug te kopen. Autobedrijf Molenaar kan voor u bemiddelen in de verkoop van uw auto.

Alle informatie die u over de auto beschikbaar stelt, zullen wij in de advertenties vermelden. Bij onze kennismaking stellen wij de reële waarde van de auto vast. De uiteindelijke vraagprijs wordt in overleg met u vastgesteld. Ook maken wij de foto’s van uw auto. Deze worden bij de advertenties geplaatst, zodat potentiële klanten zoveel mogelijk van de auto kunnen zien.

Kortom: terwijl wij een koper voor uw auto vinden, kunt u er gewoon in doorrijden.

Bij serieuze belangstelling voor uw auto zullen wij, uiteraard in overleg met u, een afspraak maken voor een bezichtiging en een proefrit. Dit vraagt van u geen inspanning en u hoeft geen mensen aan huis te ontvangen. Het enige wat we van u vragen is een moment om de klant de gelegenheid te geven uw auto te bekijken.

Onze service houdt in dat Autobedrijf Molenaar, namens u, alle handelingen met betrekking tot de afwikkeling van de verkoop afhandelt. Tenslotte ontvangt u het afgesproken bedrag en de vrijwaring.

Autobedrijf Molenaar probeert de auto voor u te verkopen tegen een samen met u vooraf vastgestelde verkoopprijs. Het voordeel voor u is dat u geen inspanning voor de verkoop hoeft te leveren en dat de expertise van Autobedrijf Molenaar wordt ingezet voor een optimaal verkoop resultaat.

Uw voordelen?
  • Een betere prijs voor uw auto
  • Onafhankelijke en deskundige aan- en verkoopbegeleiding
  • U kunt tot het moment van verkoop in uw auto blijven rijden
  • Onze tarief is vooraf bekend
  • U krijgt alleen te maken met serieuze kopers.

Voor onze werkzaamheden brengen wij een bepaald bedrag in rekening, onze bemiddelingskosten ofwel provisie.

Heeft u interesse in onze diensten of vragen hierover? Bel: 0627050765 of stuur een email naar: [email protected]